TV
Moniteur
Enceintes & Tablette
Inspiration
Installation & conseils
Sale
Contacter

Large éventail de marques

Vogel’s Consumer Benelux est un importateur de produits et d’accessoires électroniques de consommation pour le Benelux.

Notre vaste gamme comprend des marques réputées* telles que Vogel’s, Jamo, Magnat, Marmitek, Sonoro et Klipsch. Toutes les marques excellent dans la conception, la qualité et la durabilité des produits. Lire la suite ici !

* Toutes les marques ne sont pas forcément disponibles dans votre région.

Vogel's

TV-beugel met grote tv gedraaid naar man en vrouw op de bank | Vogel's

Vogel’s est bien sûr notre propre marque. Vogel’s est un fabricant international de solutions de fixation pour les téléviseurs, les murs d’images, les équipements mobiles et d’autres équipements audiovisuels. Il s’agit toujours d’une entreprise familiale, active à la fois sur le marché de consommation que sur le marché professionnel. Depuis 50 ans, nous visons la perfection. Tout a commencé en 1973, lorsque notre fondateur Harry Vogels a mis au point le premier support mural pour enceintes au monde, afin d’améliorer l’expérience sonore. Cette volonté de créer une expérience utilisateur parfaite est toujours le moteur de Vogel’s, ce qui lui a valu de nombreux prix de design.

Avec Vogel’s, vous choisissez une conception à l’épreuve du temps. Pour les meilleurs matériaux. Pour des produits robustes, sûrs et testés de manière approfondie. Pour la facilité d’installation. Pour le respect des personnes et de la planète. Et pour un service et une assistance complets. Vogel’s. For Sure

Marmitek

Marmitek | Vogel's

Marmitek is een Nederlands merk en levert al sinds 1997 oplossingen aan de consument om op diverse plekken in en om de woning beeld en geluid beschikbaar te maken en te kunnen bedienen. Oplossingen die helpen wanneer standaard accessoires, niet het gewenste resultaat opleveren.

Om bestaande en nieuwe apparatuur in huis goed met elkaar te laten functioneren biedt Marmitek slimme producten. Daarnaast is het assortiment aangevuld met leuke en interessante accessoires om meer mogelijk te maken zonder dat je bestaande apparatuur hoeft te vervangen.

Ontdek ook Smart me! Met een reeks aan smart home wifi producten maak je een woning en de directe omgeving heel snel veilig en slim.

Albrecht

Digitale radio | Albrecht via Vogel's

Albrecht Audio is van origine een Duits audiomerk dat onderdeel uitmaakt van Alan Electronics. Albrecht Audio biedt hoogwaardige digitale (DAB +) en internetradio’s met passende accessoires, zoals bluetooth luidsprekers en radio tuners. Het merk werd in 2003 geïntroduceerd met voor die tijd een nieuwe productgroep digitale en internetradio’s en staat sindsdien bekend om hoge kwaliteit en uitmuntend design.

Het assortiment producten van Albrecht is veelzijdig te noemen. Het merk besteedt veel aandacht aan de wensen en eisen van verschillende doelgroepen, van jong tot oud.

Moederbedrijf Alan Electronics GmbH is een toonaangevende leverancier en fabrikant van communicatietechnologie en entertainmentelektronica voor een breed scala aan professionele en particuliere toepassingen.

Dual

Turntable | Dual via Vogel's

Al ver voor de oprichting van Dual in 1935 ontwierpen de broers Steidinger aandrijfsystemen voor platenspelers. Elke platenspeler die het bedrijf vanaf de start produceerde, werd voorzien van deze succesvolle, unieke Dual-motor. De platenspelers werden positief ontvangen door het publiek en na de oorlog groeide het bedrijf uit tot een succesvolle onderneming dat vele internationale successen behaalde. Hoewel het merk Dual in het verleden zijn ups en downs heeft gekend, bleef het sterke geloof in de Dual platenspeler overeind. En dankzij deze strijdvaardige houding kunnen we ook vandaag de dag genieten van deze geweldige platenspelers!

Tegenwoordig opereert het bedrijf vanuit Landsberg am Lech, Duitsland. Het Dual Design Centre is daar gevestigd en op deze locatie worden de platenspelers met veel precisie vervaardigd. Dankzij de samenwerking met regionale leveranciers voor hoogwaardige onderdelen creëert Dual platenspelers die voldoen aan de verwachtingen van de veeleisende klant. Centraal in het gehele proces staat aandacht voor het verleden en de pure passie voor dit bijzondere product. De nieuwe platenspelers worden ontworpen met de meest moderne technologieën in combinatie met uitgebreide kennis en ervaring die al sinds het begin van de vorige eeuw wordt opgedaan.

Dynatek

Al meer dan 30 jaar is het merk Dynatek toonaangevend op het gebied van professionele meetapparatuur. Het assortiment bevat onder andere oscilloscopen, digitale multimeters, functie generatoren en voedingen. De meetapparatuur van Dynatek wordt onder meer toegepast in het onderwijs, en op service- en productieafdelingen.

Klantvriendelijk en betrouwbaar
De meetapparatuur van Dynatek is zeer klantvriendelijk. Bij de productie van meetapparatuur van Dynatek, staan veiligheid en betrouwbaarheid voorop. Bovendien geldt er voor de producten van Dynatek een volledige garantie van twee jaar.

Jamo

Loudspeakers  | Jamo via Vogel's

De producten van Jamo worden wereldwijd in meer dan 80 landen verkocht. Sinds 1968 staat Jamo bekend als vooraanstaand merk afkomstig uit de Deense audio-industrie.

Nog altijd concentreert Jamo zich op stijl, eenvoud en functionaliteit wanneer het gaat om het ontwerpen en creëren van speakers, home cinema sets en subwoofers voor zowel privé- als commerciële doeleinden.

Deens design en geluid
De audioproducten van Jamo worden ontwikkeld vanuit de Deense traditie: design op een stijlvolle manier, eenvoudig maar functioneel. De speakers van Jamo zijn daardoor moeiteloos te integreren in vrijwel iedere huiskamer. Omdat het assortiment van Jamo uitgebreid en zeer compleet is, weet iedere audioliefhebber een speaker/ home-cinemaset van Jamo te vinden die volledig aan de wensen voldoet. Jamo luidsprekers en subwoofers hebben hun wereldwijde bekendheid te danken aan het typisch “Deense geluid” dat zij produceren. Heldere, open klanken die een samenhangend geheel vormen en muzikaal van aard zijn.

Klipsch

Sound equipment | Klipsch via Vogel's

Klipsch werd in 1946 opgericht door Paul W. Klipsch. Hij werd gezien als uitvinder, akoestiek pionier en buitenbeentje en was vastbesloten om de kracht, het detail en de emotie van live muziek bij de mensen thuis te brengen. Klipsch onderscheidt zich onder meer door zeer efficiënte designs voor speakers te ontwerpen, door behuizingen met de hand te vervaardigen en te zorgen voor baanbrekende engineering op het gebied van geluidstechnologie.

Het bedrijf is Amerikaans van origine en opgericht in Hope, Arkansas. Het heeft inmiddels een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige geluidsproducten waaronder luidsprekers en headphones voor zowel consumenten als voor professioneel gebruik, zoals bijvoorbeeld bioscopen.

Klipsch volgt nog altijd de ideeën van zijn oprichter en wordt wereldwijd door audiofielen en geluidsliefhebbers gezien als een legendarisch, professioneel geluidsmerk.

Magnat

Magnet audio | Vogel's Consumer Benelux

Al meer dan 40 jaar staat Magnat bekend als een van de meest vooraanstaande producenten van kwalitatief hoogwaardige audioproducten. Momenteel levert het merk haar producten in meer dan 50 landen wereldwijd. De uitgebreide lijn producten bestaat onder meer uit ultra compacte home cinema systemen, sound decks, state-of-the-art luidsprekers en high-end stereo installaties. Het van oorsprong Duitse bedrijf ontwikkelt producten met een geheel eigen, karakteristiek geluid voorzien van een eigen klanktechniek.

Continue in ontwikkeling
Bij Magnat staan de continue ontwikkeling en verbetering van de geluidsbeleving centraal. Het innovatieve merk speelt op deze manier zo goed mogelijk in op de laatste ontwikkelingen en trends. De inspiratie haalt het merk bijvoorbeeld uit muzikale gebeurtenissen, zoals concerten en optredens. Dankzij de uitgebreide kennis en jarenlange ervaring weet Magnat hoe emotie omgezet kan worden naar een concreet product met een geweldig design. Op deze manier ontstaan de innovatieve, solide kwaliteitsproducten van Magnat al jaren met veel succes.

Oehlbach

Oehlbach | Vogel's Consumer Benelux

Al meer dan 40 jaar is Oehlbach hét merk voor hoogwaardige audio- en videokabels en accessoires. Het in Duitsland gevestigde bedrijf staat voor een uitstekende productkwaliteit en innovatie. In 1974 werden de eerste ‘echte’ luidsprekerkabels van Manfred Oehlbach met hun ongewone diameter van 1,5 tot 4,0 mm² nog als exotisch bestempeld. Vandaag de dag geldt de Oehlbach-kwaliteit op gebied van kabelaansluitingen en hifi-accessoires als het hoogst haalbare.

Kabels en accessoires
Oehlbach ontwerpt en produceert hoogwaardige kabels voor het doorsturen van alle met het oog en oor waarneembare details vanaf hoogwaardige audio- en videocomponenten. Zowel vakpers als specialisten bevestigen steeds weer de superieure kwaliteit van Oehlbach-kabels. Naast het produceren van kabels houdt Oehlbach zich bijvoorbeeld ook bezig met het ontwikkelen van accessoires voor headphones zoals bijvoorbeeld koptelefoonstandaards en bewaarcases voor in-ear headphones.

Sonoro

Sound receivers | Sonoro via Vogel's

Dit Duitse merk ontwerpt en produceert tafelradio’s waarbij de focus ligt op geweldige geluidsweergave in combinatie met gebruiksgemak. Maar het designteam van sonoro is van mening dat de radio meer moet kunnen dan alleen het afspelen van muziek. De radio moet de ruimte begrijpen en vullen met geweldige muziek.

De zones van sonoro
Zo is het idee ontstaan om audio te laten integreren in het huis. Daarvoor zijn verschillende zogenaamde ‘Raumwelten”gedefinieerd, waarbij elke zone zijn eigen specifieke geluidsbehoeften heeft. Immers elke ruimte in huis heeft een eigen bestemming en daarmee ook een eigen akoestiek.

Voor iedere zone is een eigen radio ontworpen. De producten van sonoro zijn eigentijds vormgegeven en passen in ieders interieur. De radio’s zijn al diverse malen genomineerd en hebben design awards ontvangen zoals het prestigieuze RedDot-design Award.

Soundex

Soundex is de expert op het gebied van meetapparatuur en produceert onder andere multimeters en testers. De meetinstrumenten van Soundex staan bekend om hun nauwkeurigheid.

Antenne- en AV aansluitmateriaal
Naast meetapparatuur is Soundex een deskundige op het gebied van antenne en AV aansluitmateriaal. Zo produceren zij onder andere antenneversterkers, splitters, binnen- en buitenantennes en audio/video schakelboxen. Daarnaast omvat het uitgebreide Soundex assortiment HDMI producten. Kwalitatief goede producten tegen een zeer aantrekkelijke prijs.