TV
Moniteur
Enceintes & Tablette
Inspiration
Installation & conseils
Outlet
Flatscreenfitter
Contacter
Home
/
TVA 7000 Cable cover

TVA 7000 Cable cover

TVA 7000 Cable cover

39,99 €
Slide 1 of 1
Image number 0

Choisissez vos spécifications préférées

CouleurNoir
39,99 €
TVA incluse
Achat en :
Autres vendeurs

  Hoogwaardige aluminium kabelgoot

  Als aanvulling op een tv-beugel en om kabels netjes weg te werken nadat je de tv aan de muur hebt bevestigd, raden wij het gebruik van een kabelgoot aan. Vogel’s kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende kleuren, is gemaakt van een aluminium behuizing en biedt plaats aan 6 kabels. Kabelklemmen begeleiden de kabels gemakkelijk door de kabelgoot heen. De kabelgoot is 95 cm lang.

  Stijlvolle aluminium kabelgoot

  Verberg en bescherm je kabels stijlvol langs de muur met deze hoogwaardige aluminium kabelgoot. Hij sluit naadloos aan op de muurplaat van Vogel’s SIGNATURE DesignMount en SIGNATURE MotionMount. Maar je kunt hem ook combineren met iedere andere Vogel’s tv-beugel.

  De kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende kleuren en biedt ruimte aan 6 kabels: 5 van 7,5 mm en 1 van 9 mm. Denk hierbij onder andere aan een HDMI-kabel, netwerkkabel en audiosnoeren. Inkorten tot elke gewenste lengte is mogelijk. Met de 2 meegeleverde covers werk je de uiteindes netjes af.

  Kabelklemmen begeleiden de kabels gemakkelijk door de kabelgoot heen. De kabelgoot is 95 cm lang. Inkorten tot de gewenste lengte is mogelijk. Met de 2 meegeleverde covers werk je de uiteindes netjes af.

  ambiance